Rohkema info nägemiseks:

GS CORE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4071; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta GS CORE OÜ kohta arvamuslugu!"

GS CORE OÜ hetkeolukord

Juba 4071 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte profiil

OÜ GS Core (edaspidi nimetatud Ettevõte) põhitegevus hõlmab võlaportfellide (loovutamise teel omandatud nõuded juriidilistest isikutest ja füüsilistest isikutest võlgnike vastu) omandamist, võlgade menetlemist ja teisi teenuseid, mis on seotud omandatud võlaportfellidega.

Ettevõte kuulub Põhja- ja Baltimaades tegutsevasse Marginaleni kontserni, mille emaettevõtja

Marginalen AB asub Rootsis.

Tegevus aruande perioodil, vaatamata sõjast tekkinud majanduslangusest ja ebakindlusest tingitud erakordsele olukorrale maailmas, oli Ettevõtte jaoks 2022. aasta stabiilse majandustegevuse ja suure arengu aasta.

Kui esimesel tegevusaastal osutas Ettevõttele võlgade sissenõudmise teenust Eestis tegutsev sõsarettevõte GelvoraSergel OÜ, siis juba 01.jaanuarist 2022 hakkas Ettevõte iseseisvalt tegelema

Ettevõttele kuuluvate võlaportfellide haldamisega. Selleks paigaldas Ettevõte oma kontaktmooduli programmi ja palkas juurde uusi töötajaid. Seoses Ettevõtte kasvuga kolis Ettevõte suurematesse ruumidesse.

Peale Ettevõtte majandustegevuse algust 2021, leidis Ettevõte endale kliendid, kellelt ostis võlaportfelle.

2022 majandusaastal osteti juurde uusi võlaportfelle, mille tõttu võlaportfellide kogumaht suurenes.

Majandusaasta lõpuks oli Ettevõte saavutanud kogu planeeritud võlaportfellide mahu, mida peame suureks kordaminekuks.

Omandatud võlaportfellide koguväärtus seisuga 31. detsember 2022 oli 8.6 miljonit eurot.

2022. majandusaasta lõppes 981 545 euro suuruse kasumiga.

OÜ GS Core osakapital reservidega oli seisuga 31.detsember 2022 1,97 miljonit eurot ning bilansimaht 9 miljonit eurot.

Edasine areng

Aastal 2023 plaanib Ettevõte kasvada ja osta juurde võlaportfelle, samuti planeerime pakkuda inkassoteenust enda või uutele klientidele. Seoses sellega kavatseme pöörata eriti suurt tähelepanu nii enda kui ka kolmandate isikute võlaportfellide menetlemise protsesside tõhusamaks muutmisele.

Jatkame investeerimist ja panustamist IT-arendusse, muu hulgas jätkame liideste arendamist erinevate riigiasutustega.

Detsembris 2022 sõlmiti OÜ GS Core ja GelvoraSergel OÜ ühinemisleping, kus OÜ GS Core on ühendav ühing ja GelvoraSergel OÜ ühendatav ühing. 2023 I kvartalis toimub ühinemisprotsessi lõpule viimine. Ühinemise tulemusel saab Ettevõte juurde täiendava kogemustega tööjõu ja täiendava protsessiefektiivsuse.

Kokkuvõtvalt võib märkida, et jälgime ettevõtluskeskkonnas toimuvaid arenguid, kohandame ja tõhustame oma majandustegevust vastavalt toimunud/toimuvatele muudatustele (sh õiguslikele) ning uutele väljakutsetele, ja soovime olla usaldusväärseks ning kasulikuks koostööpartneriks oma klientidele.

Ettevõtte ambitsioon järgmiseks aastaks on saavutada kõrge efektiivsus ja tulemuslikkus ehk teisisõnu

GS CORE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.