Rohkema info nägemiseks:

RANNA VILLA KOHVIK OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 160; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RANNA VILLA KOHVIK kohta arvamuslugu!"

RANNA VILLA KOHVIK OÜ hetkeolukord

Juba 160 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ranna Villa Kohvik OÜ tegutseb uute omanikega alates 2022.a.maikuust.Otsustasime riskida kohvikuäriga praegusel ebastabiilsel ajal ja võtsime kohviku rendile.Kohvik tegutseb hooajaliselt suvekuudel.Põhitegevus on toitlustusteenuste osutamine.Põhikohaga töötajaid ei ole,olid palgatud hooajalised töötajad.

Omanikele juhatuse liikme tasusid ei arvestatud ega makstud.

Majandusaasta lõppes kahjumiga,mida oligi oodata.Negatiivselt mõjusid Vene-Ukraina sõjast tingitud elektrienergia kordades kallinemine,sellest omakorda põhitoodanguks kasutatava toorme(toiduakaubad)kallinemine,kõrged elektriarved,töötajate kõrged palkade nõuded.

Konkurents kohvikute-restoranide maastikul Pärnus on tihe,ei ole võimalik pidevalt toodangu müügihindu tõsta,kliendid on väga hinnatundlikud.

Järgmine aasta tõotab tulla veel pingelisem,toorme hinnatõus kestab,alampalka tõsteti,sellga seoses on töötajate palgasoovid veel kõrgemad kui 2022.aastal.Eks näis,kuidas meie väike kohvik hakkama saab.

RANNA VILLA KOHVIK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.