Rohkema info nägemiseks:

SANLEN OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme teie usaldusväärne partner sisekujunduse ja viimistlustööde valdkonnas Ida-Virumaa piirkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

SANLEN OÜ on teie usaldusväärne partner, kui tegemist on viimistlustöödega Ida-Virumaa piirkonnas. Oleme spetsialiseerunud mitmesugustele viimistlustöödele, mis hõlmavad plaatimist, sisetöid ja renoveerimist. Meie eesmärk on pakkuda klientidele laia valikut teenuseid, mis aitavad muuta nende kodud või äripinnad kauniks, funktsionaalseks ja vastupidavaks.

Meie meeskond on kogenud siseviimistlustööde eksperdid, kes saavad muuta iga ruumi unistuste interjööriks. Kas vajate seinade värvimist, lagede viimistlust või uste ja akende renoveerimist? Me oleme siin, et teid aidata. Oleme valmis aitama teil välja töötada disainilahenduse, mis vastab teie maitsele ja vajadustele, ning viime selle ellu professionaalselt ja hoolikalt.

Plaatimine on meie üks peamisi kompetentse, ja meie meistrimehed oskavad seda kunsti suurepäraselt. Olgu tegemist köögi, vannitoa, elutoa või välistingimustes olevate plaatimistöödega - meie eesmärk on tagada täpne ja vastupidav tulemus, mis rõõmustab teid aastaid.

SANLEN OÜ pakub mitmesuguseid sisetöid, sealhulgas seinte ehitust, lagede viimistlust ja muud. Olgu teie eesmärk muuta ruumi funktsionaalsemaks või lisada sellele ainulaadset stiili, meie meeskond saab selle teoks teha.

Kas teie kodus või äripinnal on vaja uuendust? Oleme siin, et aidata teil renoveerimise projektid ellu viia. Alates köögi ja vannitoa renoveerimisest kuni suuremahuliste ümberehitustöödeni - usaldage meile oma projekt ning me tagame, et tulemus vastab teie ootustele.

Kui olete otsimas professionaalset, kvaliteetset ja usaldusväärset viimistlustööde partnerit Ida-Virumaal, siis pöörduge SANLEN OÜ poole. Meie meeskond on pühendunud teie projektidele ja valmis need ellu viima.

Võtke meiega ühendust juba täna ja laske meil muuta teie unistused reaalsuseks!

sanlen.ou@gmail.com
+372 5692 8304

SANLEN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaak S.

Töö oli kiire ja professionaalne. Soovitan!

- Anne P.

Sisetööde tulemus ületas ootused. Aitäh SANLEN OÜ!

- Kristjan N.

Plaatimistööd olid hästi tehtud. Tänan tehtud töö eest!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SANLEN OÜ tegevusaruanne 2022

SanLen OÜ asutati 2021 aastal Narva linnas. SanLen OÜ põhitegevuseks 2022. aastal oli elamute ja mitteeluhoonete ehitus (41201 EMTAK) Keskmine töötajate arv oli aruandeperioodil - 4. 2022 aastal tööjõukulud oli 68576 eurot koos sotsiaalmaksuga ja pensioonikuludega. 2022 aasta jooksul erisoodustust juhatuse liikmele ei maksnud. Aruandeaastal kasum oli 1881 eur.

Dropdown

kõik artiklid

Seinte ehitus - loominguline vabadus sisekujunduses

Kodu on koht, kus saate väljendada oma isikupära ja loovust, ning seinte ehitus on üks võimalus selle saavutamiseks. See artikkel uurib, kuidas seinte ehitus an
ssb.ee
Kodu on koht, kus saate väljendada oma isikupära ja loovust, ning seinte ehitus on üks võimalus selle saavutamiseks. See artikkel uurib, kuidas seinte ehitus annab teile loomingulise vabaduse sisekujunduses, aidates teil luua unikaalse ja meeldejääva kodu. 1. Erinevate seinte ehitusviiside avastamine Seinte ehitus ei piirdu ainult tavaliste kipsseinapindade loomisega. Kaasaegsed tehnoloogiad ja materjalid võimaldavad teil avastada erinevaid ehitusviise. Mõelge betoonseinadele, tellistele, puidule või isegi klaasile. Igat tüüpi seinamaterjal annab erilise tekstuuri ja iseloomu ruumile. 2.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.