Rohkema info nägemiseks:

KRISFIX AUTOREMONT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 484; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KRISFIX AUTOREMONT OÜ kohta arvamuslugu!"

KRISFIX AUTOREMONT OÜ hetkeolukord

Juba 484 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 28 korda.

Tegevusaruanne 2022

Krisfix Autoremont OÜ on asutatud 31,08,2022. Aasta lõpuks oli ettevõte 4 kuud vana, kuid tegutsema hakkas alles novembri keskel seega ettevõte tegutses ainult 1,5 kuud. Aasta lõpetati kahjumiga 7599 euri. Mis on väga hea tulemus, kunas alustaval ettevõttel on kulusid alguses väga palju.

2022. aastal suutis ettevõte töömahtu peaaegu kahekordistada, seega palgati ka lisatööjõudu. Samuti jätkas ettevõte investeerimist põhivarasse. Nii nagu ettevõtte prognoos oli, jõutiaasta lõpuks väiksesse kasumisse.

Uue aasta eesmärgiks on palgata veel lisatööjõudu, investeerida edasi põhivarasse ning jõuda juba suuremasse kasumisse.

KRISFIX AUTOREMONT OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.