Rohkema info nägemiseks:

AIAMUUSAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 103; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AIAMUUSAD OÜ kohta arvamuslugu!"

AIAMUUSAD OÜ hetkeolukord

Juba 103 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing on asutatud 2022 aasta veebruaris kahe eraisikust omaniku poolt suhtes 50/50 eesmärgiga osutada haljastusteenuseid nii ettevõtetele kui ka eraisikutele. Majandustegevuse käivitamiseks saadi Töötukassalt ettevõtluse alustamise toetust 9,3 tuhat eurot.

Aruandeaasta müügitulu moodustas 25,7 tuhat eurot sealhulgas aiahooldusteenused 19,6 tuhat eurot ja viljapuude, ilupõõsaste lõikus 2,4 tuhat eurot. Esimesel majandusaastal on õnnestunud leida mitmeid püsikliente ja suurematest töödest võiks esile tõsta Rõngu mälestusmonumendi lillepeerna. Aiatööde hooaeg kestab märtsist kuni oktoobri lõpuni ning kahjuks esimene tööaasta lõppes kahjumiga 75 eurot.

Järgmiseks majandusaastaks prognoosime käibe kasvu kliendibaasi laiendades. Oleme loonud kodulehe, kus reklaamime pakutavaid teenuseid ja usalduse võitmiseks on ka pildigalerii tehtud töödest. Madalhooajal soovime leida võimalusi hakata pakkuma sisehaljustuse teenuseid (büroodesse, kontoritesse sobilikke taimede valik, lilleseaded). Esimesel majandusaastal on olulisemad töövahendid soetatud, seega loodud eeldus kasumlikkuse kasvuks järgneval perioodil.

Monika Kuusk Maarika Karpender juhatuse liige juhatuse liige

AIAMUUSAD OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.