Rohkema info nägemiseks:

Ivo Veiert

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

KLOTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing MTÜ KLOTS MTÜ KLOTS tegevusaruanne 2022 MTÜ KLOTS peamised eesmärgid vastavalt põhikirjale on Haljala vallas kohaliku elu arendamine ning kohaliku initsiatiivi toetamine lähtuvalt piirkonna vajadustest ja huvidest. Ühingu põhitegevusteks on kogukonna huvides sportimiseks ja vaba aja veetmiseks soodsate tingimuste loomine; elukvaliteedi parandamisele ja tervisliku elukeskkonna arendamisele kaasaaitamine; loodushoiu, maastikuhoolduse ja heakorra põhimõtete realiseerimisele kaasaaitamine; kohaliku piirkonna majanduse arengule, s.h. väikeettevõtlusele uute võimaluste

Dropdown

kõik artiklid

VETRO HOLDING OÜ tegevusaruanne 2022

Vetro Holding OÜ Vetro Holding OÜ tegevusaruanne 2022 Sissejuhatus 2022. aasta oli Vetro Holding OÜ põhiliseks majandustegevuseks kinnisvara rendile andmine.
ssb.ee
Vetro Holding OÜ Vetro Holding OÜ tegevusaruanne 2022 Sissejuhatus 2022. aasta oli Vetro Holding OÜ põhiliseks majandustegevuseks kinnisvara rendile andmine. Lõpetati ettevõtte omandis oleva kinnisvara rekonstrueerimisprojekti ettevalmistamine, mis moodustas 2022 majandusaasta kuludest põhiosa. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks Järgmisel majandusaastal on Vetro Holding OÜ põhieesmärgiks jätkata kinnisvara rendile andmisega ning leida võimalusi oma tegevusvaldkondade mitmekesistamiseks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.