Rohkema info nägemiseks:

Sander Õun

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

REED TO REED OÜ tegevusaruanne 2022

Reed To Reed OÜ on asutatud 2019 aastal. Põhitegevusalaks: Korgist, õlest ja punumismaterjalist toodete tootmine EMTAK 2008 koodile 16292. Reed To Reed OÜ-l puudus aruandeaastal majandustegevus, mistõttu kasumit/kahjumit ei saadud. Ettevõttes ei ole töötajaid ning tööjõukulud puuduvad. Aruandeperioodil seotud osapooltele tasu ja muid olulisi soodustusi ei arvestatud.

Dropdown

kõik artiklid

TALLINN, ASULA TN 12 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

KÜ Asula 12 on loodud 29.10.2010 ja tegutseb põhjakirja alusel. Eesmärk on elamu heaperemeheliku kasutamise korraldamine ja ühistu liikmete ühiste huvide esind
ssb.ee
KÜ Asula 12 on loodud 29.10.2010 ja tegutseb põhjakirja alusel. Eesmärk on elamu heaperemeheliku kasutamise korraldamine ja ühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Ühistu raamatupidamisega tegeleb Haabersti Haldus OÜ. Ühistu ei tegele ettevõtlusega. Ühistul ei ole võetud panga- ega muid laene.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.