Rohkema info nägemiseks:

Karel Pitsal

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ametiühingud, ametiliidud, ühingud, riik ja ühiskond

EESTI LENNUJUHTIDE ASSOTSIATSIOON tegevusaruanne 2022

2022. aastal toimusid regulaarselt jooksvate töökorralduslike küsimuste lahendamiseks nõupidamised Lennuliiklusteeninduse AS juhtkonna ja Eesti Lennujuhtide Assotsiatsiooni juhatuse esindajate vahel. ESTATCA juhatuse tegevus 2022. aastal: (cid:127) IFATCA Euroopa regiooni konverents 2022 toimus Brüsselis ja seal osalesid K.Lavin, A.Kaljas ja R.Rostok. (cid:127) Rahvusvahelise lennujuhtide päeva korraldamine. (cid:127) Suveseminari korraldamine koostöös EANS ASiga. (cid:127) FINEST projektis osalemine. (cid:127) Kollektiivlepingu läbirääkimised EANS Juhatusega. (cid:127) ETTA poolt

Dropdown

kõik artiklid

TALLINN, VÕISTLUSE TN 6 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu tegevuse eesmärk on elamu ja selle juurde kuuluva maatüki ühine majandamine ja liikmete ühiste huvide esindamine.
ssb.ee
Korteriühistu tegevuse eesmärk on elamu ja selle juurde kuuluva maatüki ühine majandamine ja liikmete ühiste huvide esindamine.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.