Rohkema info nägemiseks:

Ingmar Hinn

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Mootorsõidukite hooldus ja remont jms teenused, tooted, konsultatsioonid

A1BOX OÜ tegevusaruanne 2022

A1box OÜ on asutatud 05. oktoobril 2020. aastal. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on mootorsõidukite hooldus ja remont. Ettevõtte 2022. aasta müügitulu oli 66 016 eurot ning majandusaasta lõppes 2 799 eurose kasumiga. Võrreldes eelmise majandusaastaga vähenes ettevõtte müügitulu 13 961 euro võrra ning puhaskasum suurenes 840 euro võrra. Aruandeaastal investeeris ettevõte uutesse põhivaradesse 679 eurot. 2022. aastal kuulus ettevõtte juhatusse kaks liiget, kellele aruandeaastal töötasu ei makstud. 2022. aastal oli ettevõttel keskmiselt 5 töötajat, kelle palgakulu oli kokku 44 062 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

VALGA DISCGOLFARID MTÜ tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Valga Discgolfarid on avalikes huvides tegutsev juriidiliste ja füüsiliste isikute vabatahtlik ühendus, kelle eesmärgiks on korraldada erinev
ssb.ee
Mittetulundusühing Valga Discgolfarid on avalikes huvides tegutsev juriidiliste ja füüsiliste isikute vabatahtlik ühendus, kelle eesmärgiks on korraldada erinevaid üritusi, rajada erinevaid spordirajatisi Valgamaal, korraldada võistlusi, populariseerida discgolfi, viia läbi noortele suunatud treeninguid ja tuua ala juurde uusi harrastajaid. 2022. aastal tegeles Mittetulundusühing Valga Discgolfarid peamiselt Jaanikese Discgolfi pargi arendusega. Rahandusministeeriumist saadi toetust, et läbi viia pargis maastikukorrastustöid ja teised toetajad aitasid läbi viia mitmeid spordivõistlusi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.