Rohkema info nägemiseks:

Tauno Muide

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus ja kinnisvara, ehitus- ja kinnisvarateenused

RÄVALA KAHEKSA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Rävala Kaheksa põhitegevusalaks on Tallinnas Rävala pst. 8 asuva äri- ja büroohoone haldamine ja arendamine. Ettevõtte osanikud on Go Group AS, Norber Grupp OÜ ja CRE R8 OÜ. Äri- ja büroohoone asub Tallinna südalinnas. 2022.a. lõpus omandas Go Group Norber Grupi osaluse ettevõttes ning detailplaneeringus ettenähtud hoonestuse väljaehitamiseks vajalikud naaberkinnistud. Selle käigus tegi enamusosanik täiendava investeeringu omakapitali ning ettevõtte vara väärtus hinnati lähtudes toimunud muutustest kinnisvaraturul ja detailplaneeringu kohase projekti elluviimise tootlusest.

Dropdown

kõik artiklid

OBIVAN OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Obivan põhitegevusala on kinnisvara vahendus, arendus ja konsultatsiooniteenused. Osaühingu osa kuulub füüsilisest isikust ainuosanikule. 2022.majandusaasta
ssb.ee
OÜ Obivan põhitegevusala on kinnisvara vahendus, arendus ja konsultatsiooniteenused. Osaühingu osa kuulub füüsilisest isikust ainuosanikule. 2022.majandusaastal oli müügitulu 108622 eurot ja majandustulemuseks jäi kasum 39758 eurot. Juhatus koosneb ühest liikmest ja kellele juhtimistasu ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.