Rohkema info nägemiseks:

Sergei Jurkin

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Finantskonsultatsioonid, finantsnõustamine, õigus- ja konsultatsiooniteenused

MSFU OÜ tegevusaruanne 2022

MSFU OÜ põhitegevusealaks on kinnisvara rent ja juriidilised konsultatsioonid. Aastas 2022 realiseerimise netokäive moodustas 40882 euro. MSFU OÜ majandustegevuse tulemus 2022 aastal oli positiivne. Ettevõttel ei ole töötajaid. Ettevõtte juhatuse liikmetasu ei makstnud. MSFU OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on firma turupositsiooni säilimine, olemasolevate klientide hoidmine ja uute äride juurutamine.

Dropdown

kõik artiklid

SILGU T-2 MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ SIlgu T-2 põhiliseks tegevusalaks on oma kinnisvara haldamine ja hooldamine. Jätkame oma põhitegevusega. Juhatus koosneb kolmest liikmest ning tasusid neile
ssb.ee
MTÜ SIlgu T-2 põhiliseks tegevusalaks on oma kinnisvara haldamine ja hooldamine. Jätkame oma põhitegevusega. Juhatus koosneb kolmest liikmest ning tasusid neile arvestatud ei ole.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.