Rohkema info nägemiseks:

Ingvar Tšižikov

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
mänguasjad ja mööbel jms teenused, tooted, konsultatsioonid

ART DOORS OÜ tegevusaruanne 2022

Art Doors OÜ loodi 27.09.2011, põhitegevusalaks on puitmaterjali ja puitoodete ost ja müük. Ettevõttes töötas 31.12.2022 seisuga 3 palgatöötajat. Ettevõte kasutab suures osas alltöövõttu ja vahendab puittooteid. Ettevõtte 2022 majandusaasta käive oli 574 741 eurot ja majandusaasta lõppes kasumiga 52 179 eurot. Art Doors OÜ juhatuse hinnangul on ettevõte jätkusuutlik ja jätkab majandustegevust.

Dropdown

kõik artiklid

KÖÖGIVILJAÜHISTU PEIPSIVEERE TÜH tegevusaruanne 2022

Köögiviljaühistul Peipsiveere ei toimunud 2022 aastal põhitegevusele vastavat majandustegevust milleks on köögivilja vahendamine. Esitati üks müügiarve ruumide
ssb.ee
Köögiviljaühistul Peipsiveere ei toimunud 2022 aastal põhitegevusele vastavat majandustegevust milleks on köögivilja vahendamine. Esitati üks müügiarve ruumide rendi eest.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.