Rohkema info nägemiseks:

Rando Rahnik

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
transpordi- ja kullerteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

SAARE RANDOR OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Saare Randor põhitegevus aruandeaastal oli ehitusteenuse pakkumine. Töid teostati Soomes 44 508.-€ eest. Eestis müüdi teenuseid peamiselt talvekuudel lumekoristusel 8 146.-€ eest. Keskmiselt oli ettevõtteas tööl kaks inimest, kellele arvestati töötasu 14 147.-€, millelt arvestati sotsiaalmakse 4 782.-€. Töö eest juhatuses tasu ei arvestatud. Aasta lõppes kasumiga 9 328.-€.

Dropdown

kõik artiklid

PIHTLA LOODUSE SELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Pihtla Looduse Selts on asutatud 15.01.2018. aastal. Pihtla Looduse Seltsi tegevuse eesmärgiks on: 1. piirkonnas olevate kaitstavate loodusväärtuste kaitsmine
ssb.ee
Pihtla Looduse Selts on asutatud 15.01.2018. aastal. Pihtla Looduse Seltsi tegevuse eesmärgiks on: 1. piirkonnas olevate kaitstavate loodusväärtuste kaitsmine ja hea seisundi tagamiseks vajalike tegevuste elluviimine; 2. piirkonna poollooduslike koosluste taastamine ja hooldamine ja nende elluviimiseks vajalike tegevuste arendamine; 3. kogukonna tasakaalustatud arengu edendamine. MTÜ jätkab oma põhikirjaliste eesmärkide täitmist ja võimalusel laiendab oma tegevust. Juhatus hindab MTÜ jätkusuutlikuks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.