Rohkema info nägemiseks:

Meelis Pääbo

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
meedia ja trükk, Väärismetallidest tooted, Juveeltooted, käekellad ja seonduvad tooted, Pitsatid ja Templid

MÄRGIKODA OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aasta oli osühingule Märgikoda tavapärane. OÜ Märgikoda juhatus on kolmeliikmeline, juhatuse liikme tasu ei maksud. Keskmine töötajate arv aruandeperioodil oli 2 töötajat. Järgneval aastal planeetitakse väga aktiivset müügitööd ning püütakse sortimendi laendamise kaudu firma turupositsiooni säilitada ja kindlustada nii Eestis kui ka välisturgudel.

Dropdown

kõik artiklid

HERALD OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Herald põhitegevuseks on metallist meenete, mitmesuguste märkide, suveniiride valmistamine. 2022 aastal töötas osaühingus 1 töötaja täistööajaga., Juhatuse
ssb.ee
OÜ Herald põhitegevuseks on metallist meenete, mitmesuguste märkide, suveniiride valmistamine. 2022 aastal töötas osaühingus 1 töötaja täistööajaga., Juhatuse liikmetele juhtimistasusid ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.