Rohkema info nägemiseks:

Jaan Lajal

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kursused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

KTM RACING ESTONIA MTÜ tegevusaruanne 2022

Kuna SK KTM Racing Team eesmärgiks on motospordi arendamine Eestis, siis põhitegevuseks on reklaamteenuse osutamine sponsorfirmadele.

Dropdown

kõik artiklid

LEXISTARE OÜ tegevusaruanne 2022

2022. a. majandustaastal OÜ Lexistare realiseerimise netokäive oli ükssada viiskümmend kolm tuhat kuussada seitsekümmend neli eurot. Peamine tegevusvaldkond ol
ssb.ee
2022. a. majandustaastal OÜ Lexistare realiseerimise netokäive oli ükssada viiskümmend kolm tuhat kuussada seitsekümmend neli eurot. Peamine tegevusvaldkond oli konsultatsiooniteenuste osutamine. 2022. a. majandusaastal oli OÜ Lexistare-s palgalisi töötajaid kaks. Töötajatele maksti töötasu seitseteist tuhat kakssada kakskümmend neli eurot. Juhatus koosnes ühest liikmest ning tema tööd eraldi ei tasustatud. 2023 aastal on plaanis jätkata tööd valitud tegevussuunal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.