Rohkema info nägemiseks:

Gunnar Ruzanov

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

RMQ PROJECT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ RMQ Project põhitegevuseks 2022 a. olid viimistlus ja eriehitustööd. 2022 a. oli OÜ RMQ Project käive 1726 eurot. Juhatuse liikmetele juhatuse töös osalemise eest eraldi tasusid makstud ei ole. Juhatuse liikmetele soodustusi tehtud ei ole ning juhatuse ametist vabastamise korral täiendavaid hüvitisi ettenähtud ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

ICBL GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ ICBL Group põhitegevuseks 2022a. oli arvutialased konsultatsioonid. Samuti klientide nõustamine andmehaldussüsteemide alal ja muu vahendustegevus. 2022.a. ol
ssb.ee
OÜ ICBL Group põhitegevuseks 2022a. oli arvutialased konsultatsioonid. Samuti klientide nõustamine andmehaldussüsteemide alal ja muu vahendustegevus. 2022.a. oli OÜ ICBL Group käive 25 504 eurot. 100% müüdud kaupadest jateenustest turustati EV-s. Kaupade ja teenuste sortiment 2022.aastal oluliselt ei muutunud, olulisi uurimis- ja arenguväljaminekuid ei olnud. Juhatuse liikmetele soodustusi tehtud ei ole ning juhatuse ametist vabastamise korral täiendavaid hüvitisi ettenähtud ei ole.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.