Rohkema info nägemiseks:

Ene Erman

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

LC HAAPSALU VALGE DAAM MTÜ tegevusaruanne 2022

LC Haapsalu Valge Daam on aktiivne naisteklubi, alates aastast 2008. Oleme huvi- ja heategevusorganisatsioon. Klubis on liikmeid 17. Klubi tuludeks on liikmemaksud ja annetused.Tulu teenisime veel Haapsalus toimunud üritustel, kus müüsime oma valmistatud suupisteid ja küpsetisi. Lisaks toimus novembris traditsiooniline ühine heategevuslik hoidiste oksjon Haapsalu Rotary Klubiga ja jõululaadal korraldasime loterii. Tegevuskuludeks olid teenustasud pangale, piirkonna-ja peamajamaksud, kauplemisluba ning üldkoosolekutega seotud kulud. 2022.aastal annetasime Haapsalu sõpruslinnale Ukrainas

Dropdown

kõik artiklid

E.R.MAN OÜ tegevusaruanne 2022

(cid:127) Aruandeaastal majandustegevust ei toimunud (cid:127) Tegevjuhtkonna ja kõrgema juhtorgani liikmetele töötasu ei arvestatd.
ssb.ee
(cid:127) Aruandeaastal majandustegevust ei toimunud (cid:127) Tegevjuhtkonna ja kõrgema juhtorgani liikmetele töötasu ei arvestatd.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.