Rohkema info nägemiseks:

Armin Arusalu

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
transpordi- ja kullerteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

TM SERVICE OÜ tegevusaruanne 2022

2022 majandusaasta aruanne on koostatud vastavalt Eesti finantsaruandluse standardile. Osaühingus oli 2022 aastal 8 tööjõu kasutamise lepingut, mille alusel maksti välja töö- ja lisatasusid 234 390 EUR. Juhatuse esimehe ülesannete täitmise eest tasu ei makstud. 2022 aastal oli TM Service OÜ müügitulu 916 642 EUR ning puhaskasum 11 215 EUR Alates aasta 2022 algusest on TM Service OÜ investeerinud ka digilahendustesse, mis tõstab ettevõtte efektiivsust protsesside juhtimises, mis omakorda annab võimaluse töötajatel produktiivsemalt tööd teha ning tõstab ettevõtte jaoks ka kasumlikkust.

Dropdown

kõik artiklid

TRANSMARK OÜ tegevusaruanne 2022

Transmark OÜ jätkas 2022. aastal oma transporditegevusega, pidades silmas ettevõtte püstitatud eesmärke ja strateegiaid. Aasta oli keeruline, kuna aasta alguses
ssb.ee
Transmark OÜ jätkas 2022. aastal oma transporditegevusega, pidades silmas ettevõtte püstitatud eesmärke ja strateegiaid. Aasta oli keeruline, kuna aasta alguses Ukraina-Vene sõda põhjustas energiahindade ja muude kulude järsu tõusu. Ettevõte tegutses aktiivselt, et säilitada oma tegevuse jätkusuutlikkus ja tulemuslikkus. Tegevusvaldkonnad Transmark OÜ tegevusvaldkond keskendus järgmistele valdkondadele: 1. Transporditeenused: Ettevõte pakkus transporditeenuseid nii kaubavedude kui ka logistikalahenduste osas. Püüdsime tagada kiire, usaldusväärse ja kulutõhusa kaubavedu meie klientidele. 2.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.