Rohkema info nägemiseks:

Indrek Lember

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

KRÄSS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Kräss jätkas 2022.aastal tegevust laste mänguasjade maaletooja ja hulgimüüjana. 2022.aastal oli Kräss OÜ müügitulu põhitegevusest ca 4,8 miljonit eurot. Vaatamata keerulisele majanduslikule olukorrale kogu maailmas uuendasime pakutavat kaubavalikut, arendasime kliendisuhteid Läti ja Leedu kaubanduskettidega ning säilitasime oma positsioone mänguasjade turul ka sel aastal. Oleme leidnud uusi tarnijaid nii Euroopast kui Aasiast, kes pakuvad olemasolevale lisaks ka eriilmelist kaubavalikut. Stabiilse ja korrektse partnerina oleme teeninud ära nii tarnijate kui klientide usalduse.

Dropdown

kõik artiklid

KASSI KINNISVARA OÜ tegevusaruanne 2022

Kassi Kinnisvara OÜ asutati 11.03.2022.a. Kräss OÜ-st (kinnisvara) eraldumise teel. Põhitegevusalaks on
ssb.ee
Kassi Kinnisvara OÜ asutati 11.03.2022.a. Kräss OÜ-st (kinnisvara) eraldumise teel. Põhitegevusalaks on "Enda või renditud kinnisvara üürile andmine ja käitus" EMTAK 68201 2022.a. soetati üks kinnisvaraobjekt. Kinnisvara soetamiseks võeti laenu ettevõttega seotud osapooltelt. Kõik kinnistud on koormatud üürilepingutega Ettevõttel puuduvad töötajad ja juhatuse liikmetele tasu makstud ei ole. 2023.a. plaanitakse jätkata samal tegevusalal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.