Rohkema info nägemiseks:

Allan Niils

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

DUSCHY OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Duschy alustas oma tegevust 1993 aastal. Põhitegevuseks on vannitoa- ja duširuumi artiklite, tekstiil-, kodu- ja köögiartiklite, sh. sanitaartehnika, soojus- ja elektriseadmete tootmine ja turustamine. Möödunud aastal toimus OÜ Duschy äritegevuses pidev võitlus mahtude säilitamiseks. Sellele aitas vaieldamatult kaasa tugev konkurents Aasia riikidest ja drastiliselt tõusnud energiakulud nii Eestis kui ka mujal maailmas, mis kergitasid nii tooraine hindu kui ka tootmiskulusid märkimisväärselt. 2022. aastal moodustas OÜ Duschy müügitulu 906,4 tuhat eurot, suurenedes aastaga 1,05%.

Dropdown

kõik artiklid

SPORDIKLUBI VESSE MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ SK VESSE põhitegevuseks on korvpalli propageerimine,arendamine, harrastamine ja võistluste korraldamine Saaremaa Vallas.
ssb.ee
MTÜ SK VESSE põhitegevuseks on korvpalli propageerimine,arendamine, harrastamine ja võistluste korraldamine Saaremaa Vallas.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.