Rohkema info nägemiseks:

Leo Männik

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

MENMO OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal tegutses OÜ Menmo Pärnu kesklinnas Tiibeti Meditsiini Keskuse MenLing salongis, kus terapeutidena tegutsevad OÜ Menmo töötajad Kaido Soobik ja Silva Soobik. Jätkati Tiibeti Meditsiini maakeskuse arendamist Jõõpres, kus ka korraldati jooga- ja paastulaagreid ning koolitusi. Erilis käibemuutus valdkondade lõikes ettevõttel ei olnud. 2023. aastal on plaan jätkata samas tegevusvaldkonnas. Samuti arendada Tiibeti Meditsiinikeskust Jõõpres, luues sinna päikesepaneelide park ja uuendada väliköögi fassaadi.

Dropdown

kõik artiklid

PÄRNU PILTER OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Pärnu Pilter sai 2022.aastal müügitulu kinnisvarainvesteeringute rendist. Äripindade rentnikuteks olid 2022.aastal OÜ Punane Latern, OÜ Pilt Raamis, O
ssb.ee
Osaühing Pärnu Pilter sai 2022.aastal müügitulu kinnisvarainvesteeringute rendist. Äripindade rentnikuteks olid 2022.aastal OÜ Punane Latern, OÜ Pilt Raamis, OÜ Menmo ja OÜ Vindikoda. 2022.a. oli müügitulu 16 442 eurot. Osaühingus aruandeaastal töötajaid ei olnud, juhatuse liikmetele eraldi tasusid ei makstud. 2018.aasta alguses peatas OÜ Pärnu Pilter tegevuse endistel põhitegevusaladel ja jätkab soetatud kinnisvara väljarentimisega. OÜ Pärnu Pilter omab enamusosalust osaühingus Menmo. OÜ Pärnu Pilter on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.