Rohkema info nägemiseks:

Avo Freibach

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
sadamad, transpordi- ja kullerteenused

AERK INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

Aerk Invest osaühingu põhitegevuseks on investeerimine mitmesugustesse finantsinstrumentidesse. Aktiivset kauplemist 2022. aastal ei toimunud.

Dropdown

kõik artiklid

KORINTES OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühingu Korintes põhitegevus 2022. aastal seisnes enda ja renditud kinnisvara üürile andmises ja käitluses. Klientideks olid nii füüsilised kui juriidilised i
ssb.ee
Osaühingu Korintes põhitegevus 2022. aastal seisnes enda ja renditud kinnisvara üürile andmises ja käitluses. Klientideks olid nii füüsilised kui juriidilised isikud. 2022. aastal oli osühingu müügitulu kokku 124893 eurot, mis oli pisut väiksem võrreldes eelmise majandusaastaga. Aasta lõpetati kasumiga 41729 eur. Aruandeaasta osakapital oli 2 556 eurot. OÜ Korintes juhatus koosneb ühes liikmest. Seisuga 31.12.2022.a. osaühingus palgalisi töötajaid ei olnud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.