Rohkema info nägemiseks:

Allar Aru

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Advokaadibürood, õigus- ja konsultatsiooniteenused

ADVOKAADIBÜROO TARK OÜ tegevusaruanne 2022

Advokaadibüroo TARK alustas tegevust 1991. aastal. Meie klientideks on jätkuvalt Eesti ja välismaa era- ning avalikõiguslikud juriidilised isikud, sh. eraisikud, kellele osutame advokaaditeenust kõikides olulistes õigusvaldkondades. Baltikumiülest õigusabi osutame advokaadibüroode ühenduse kaudu koostöös Läti advokaadibürooga Skrastins & Dzenis ja Leedu advokaadibürooga Motieka. Advokaadibürool TARK on olnud viimane majandusaasta töine ja edukas. Aruandeperioodil on büroo advokaadid nõustanud mitmeid rahvusvahelisi suurtehinguid ning saavutanud väga häid tulemusi kohtuvaidlustes.

Dropdown

kõik artiklid

AIRTIME INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

Airtime Invest OÜ põhitegevuseks on enda vahendite investeerimine ja investeeringuteks võimaluste otsimine. Äriühing jätkab eelviidatud tegevusega ka järgneval
ssb.ee
Airtime Invest OÜ põhitegevuseks on enda vahendite investeerimine ja investeeringuteks võimaluste otsimine. Äriühing jätkab eelviidatud tegevusega ka järgneval majandusaastal. 2022. aastal ei olnud osaühingul ühtegi palgalist töötajat. Aruandeaastal juhatusele tasu ei makstud ja muid soodustusi ei tehtud. Rahapaigutused finantsinvesteeringutesse kannavad börsikursside muutumisega seonduvaid riske, kuid finantsinvesteeringuid pole tehtud kõrge riskiga finantsinstrumentidesse. Tegevuskeskkonna üldine makromajanduslik areng avaldas Airtime Invest OÜ majandustulemustele negatiivset mõju.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.