Rohkema info nägemiseks:

Taavi Pahapill

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus, ehitamine, Ehitise audit, Ehitusuuringud

SÜDA TÄNAV 3 OÜ tegevusaruanne 2022

Süda Tänav 3 OÜ on asutatud 29.03.2001.aastal. Ettevõtte põhitegevusaladeks on olnud kinnisvaraarendus ja investeeringud väärtpaberitesse. 2022.a tegeles ettevõte finantsinvesteeringutega. Süda Tänav 3 OÜ juhatus koosneb kahest liikmest, kellele ei ole arvestatud aruandeaastal juhatuse liikme tasu. Ettevõttel ei olnud aruandeaastal töötajaid. 2023. aastal on plaanis jätkata investeerimistegevusega.

Dropdown

kõik artiklid

EHITUSDIRIGENT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Ehitusdirigent tegeleb ehitusjärelvalve ja ehitusalase konsultatsiooniga. 2022. aastal oli OÜ Ehitusdirigent müügitulu 920 eurot. Firmat juhib juhatuse lii
ssb.ee
OÜ Ehitusdirigent tegeleb ehitusjärelvalve ja ehitusalase konsultatsiooniga. 2022. aastal oli OÜ Ehitusdirigent müügitulu 920 eurot. Firmat juhib juhatuse liige Taavi Pahapill. Aruandeaastal palgalisi töötajaid ettevõttes ei olnud.Töid teostatakse lepingulistel alustel. Sotsiaalmaksuga maksustatavaid väljamakseid tehti 2043 eurot. Väljamakseid juhatuse liikmetele tehtud ei ole. 2023 aastal ei plaani firma muutusi oma tegevuses.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.