Rohkema info nägemiseks:

Andrus Tani

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
puidu- ja paberitööstus, puidutööstus, saeveskid, puittooted

ELVA TENNISEKLUBI MTÜ tegevusaruanne 2022

Elva Tenniseklubi tegeles 2022. aastal oma liikmetele sportliku tegevuse pakkumisega ja Elva ning ümbruskonna lastele tennisemängu õpetamisega. Kokku võttis lastele mõeldud treeningutest osa 80 last. Suvel haldab tenniseklubi 2 savi-liivaväljakut Elva linnastaadioni kõrval. Suvel toimus nendel väljakutel klubi korraldusel 2 Eesti Tennise Liidu lastetennise võistlust. Suvehooajal pakume tenniseõpetust ja mänguvõimalust ka täiskasvanutele. Elva Tenniseklubi omab palgatööjõudu.

Dropdown

kõik artiklid

TARM AS tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus 2022. majandusaasta oli AS-le TARM tegus aasta. 2013 aastal valminud uue höövlihalli ja seadmete muretsemisega on võimalik tõsta Tootmismaht 12 00
ssb.ee
Sissejuhatus 2022. majandusaasta oli AS-le TARM tegus aasta. 2013 aastal valminud uue höövlihalli ja seadmete muretsemisega on võimalik tõsta Tootmismaht 12 000 m3 aastas (vana höövelliini tootmisvõimsus oli 4000 m3 aastas). AS Tarm saetööstus koosneb kahest ketassaest, konveieritest,sorteerimisliinist,kuivatitest ja biokatlamajast. Tootmisvõimsus ühes vahetuses töötades on 6 000 m3 saematerjali aastas. Kolm puidukuivatuskambrit mahutavusega a` 50 m3 võimaldavad kuivatada kuni 6 000 m3 Saematerjali aastas. Kõik puidujäätmed kasutame hakkepuidu tootmiseks. Tulud, kulud ja kasum 2022.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.