Rohkema info nägemiseks:

Valentina Abarbartšuk

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kinnisvarahaldus, ehitus ja kinnisvara, ehitus- ja kinnisvarateenused

LUHARENT OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Luharent peamiseks tegevusalaks on kinnisvara renditeenuse osutamine . 2022.a. müügitulu 56133 eurot. 2023.a. jätkab ettevõte tegutsemist äripindade ja eluaseme rendiga.

Dropdown

kõik artiklid

IPI LAOD OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte peamised tegevusvaldkonnad, toote- ja teenuste grupid Osaühing IPI Laod alustas tööd 22. augustil 2005. a. Firma põhitegevuseks on UVC-lapmide müük .
ssb.ee
Ettevõtte peamised tegevusvaldkonnad, toote- ja teenuste grupid Osaühing IPI Laod alustas tööd 22. augustil 2005. a. Firma põhitegevuseks on UVC-lapmide müük . Ülevaade aruandeperioodi tegevusest. 2022.aastal moodustas OÜ IPI Laodi müügitulu 87,2 tuh euro. Müügitulu kasvu peamiseks põhjuseks. 85.2 tuh euro müüki Eestis. Personal. 2022.aasta jooksul töötas OÜ-s IPI Laodi kaks inimene, kelle töötasu moodustas 13,8 tuh euro. OÜ IPI Laod juhatus koosneb kahest liikmest ja neile eraldi tasu 2022.a. ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.