Rohkema info nägemiseks:

Sulev Seppik

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

MHS KINNISVARA OÜ tegevusaruanne 2022

MHS Kinnisvara OÜ alustas tegevust 2020 aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on kinnisvara haldus ja käitlus. Majandusaastal käive puudus. Ettevõtte juhatus on üheliikmeline ning tasu ja muid soodustusi liikmeks oleku eest ei maksta.

Dropdown

kõik artiklid

BRAVOTEX HOLDING OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Bravotex Holding on asutatud 2020. aastal. Majandusaasta kulges plaanipäraselt. Müügikäive aruandeaastal oli 341 335 €. Ettevõtte majandustegevus ei ole oma
ssb.ee
OÜ Bravotex Holding on asutatud 2020. aastal. Majandusaasta kulges plaanipäraselt. Müügikäive aruandeaastal oli 341 335 €. Ettevõtte majandustegevus ei ole oma iseloomult hooajaline. Ettevõtte tegevusega seonduvalt ei kaasne olulisi mõjusid keskkonnale. Samuti puudub ettevõtte tegevusel sotsiaalne mõju. Ettevõtte juhatus on üheliikmeline, juhatuse liikmele eraldi tasu liikmeks oleku eest ei makstud ja soodustusi ei tehtud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.