Rohkema info nägemiseks:

Jaanus Tamme

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
spordiliidud, spordiorganisatsioonid, sport, kultuur ja haridus, puhkus ja meelelahutus

ROPEYE OÜ tegevusaruanne 2022

Aastal 2022 Ropeye tegevus jätkus. Samas suurenes kahju Harken inc täitmata jäetud lepingulise kohustuse osas. Ropeye OÜ plaanib Harken Inc-i vastu minna Arbitraazhkohtusse. Samal ajal jätkata tegevust võimalikult minimaalsete vahenditega ja efektiivselt. 2022 lisandusid veel Covidi mõjud, kuna toormet osteti ainult Itaaliast. Tegevus jätkus majanduslikult keerulises olukorras.

Dropdown

kõik artiklid

SOLOSAILING MTÜ tegevusaruanne 2022

Ühing loodi 2005. aasta novembris eesmärgiga edendada ja propageerida Eesti avamerepurjetamist. Aruandeaastal tegeleti purjetamiskoolitusega Noblessneri Jahisa
ssb.ee
Ühing loodi 2005. aasta novembris eesmärgiga edendada ja propageerida Eesti avamerepurjetamist. Aruandeaastal tegeleti purjetamiskoolitusega Noblessneri Jahisadama juures. Samuti saadi tulu ettevõtlusest ning toetusi. Kokkuvõttes lõppes majandusaasta kahjumiga. Ühingus on 2022. aasta lõpu seisuga 46 liiget. Järgmisel aastal on plaanis sama tegevusalaga jätkata. .

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.