Rohkema info nägemiseks:

Tiit Kirmet

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus, ehitamine, Ehitise audit, ehitus ja kinnisvara

PROJEKTIJUHT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Projektijuht põhitegevusalaks on oma kinnisvara üürile andmine. Tuleviku nimel on tähelepanu pööratud madala energiatarbega hoone mooduli väljatöötamisele. 2022.majandusaastal müügitulu moodustas 25,6 th. euro ning kasum moodustas 12,6th. euro. Majandusaastal ettevõttes töötas ainult juhatuse liige. Ettevõte eelistab osta sisse erinevate spetsialistide ja alltöövõtjate teenuseid. Majandusaastal juhatuse liikmetele juhatuse kohustuste täitmise eest ei ole väljamakseid tehtud.

Dropdown

kõik artiklid

OMA MAJA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Oma maja põhitegevuseks on ehitus- ja kinnisvaraalased konsultatsioonid ning ehitusjärelevalve teostamine. 2021.a. müügitulu oli 15492 eurot. Hetkel pole tek
ssb.ee
OÜ Oma maja põhitegevuseks on ehitus- ja kinnisvaraalased konsultatsioonid ning ehitusjärelevalve teostamine. 2021.a. müügitulu oli 15492 eurot. Hetkel pole tekkinud vajadust investeerida põhivarasse. Osaühingu juhatus on kaheliikmeline. Osaühingu juhatuse liige Tiit Kirmet on ühtlasi ka ainus töötaja.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.