Rohkema info nägemiseks:

Kristjan Kinks

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
metsaraie teenused, Mitmesugused metsandusega seotud teenused

PÄRNU LINN, OJA TN 59 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Oja 59 tegevuse eesmärgiks on oma liikmetele kuuluvate korteriomandite eseme osaks oleva ehitise ja selle juurde kuuluva maatüki majandamine ning ühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Hoones kuulub ühistuliikmetele 12 korterit, mille majandamiskulude jagamises osalev pind on 622,8 m2. Bilansipäeva seisuga üle 45 päeva maksetähtaja ületanud võlgnevusi ei ole. Juhatuse esimehele on 2022 aasta eest arvestatud tasu 996 €.

Dropdown

kõik artiklid

VALDEKSON TEAM OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Valdekson Team 2020 aastal peamiseks tegevusalaks oli metsakasvatus - hooldusraied. 2021 aastal võeti osa Riigimetsade Majandamise Keskuse poolt korraldatud
ssb.ee
OÜ Valdekson Team 2020 aastal peamiseks tegevusalaks oli metsakasvatus - hooldusraied. 2021 aastal võeti osa Riigimetsade Majandamise Keskuse poolt korraldatud riigihangetest. Riigihangete korras teostatakse aastal 2019-2022 võsatöid, metsaistutustöid ja mitmesuguseid metsandusega seotud töid. 2023a. jäävad põhitegevuseks metsakasvatustööd.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.