Rohkema info nägemiseks:

Ester Antsov

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
reisimine ja matkamine, reisifirma tegevused, puhkus ja meelelahutus

BUSINESS CAPITAL OÜ tegevusaruanne 2022

Business Capital OÜ on asutatud 01. detsembril 2014.a. ja ettevõtte põhitegevus on kinnisvaraarendus.

Dropdown

kõik artiklid

EX SOLVEIG OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Ex Solveig põhitegevus on kangaste ja muude õmblustoodete müük Tartus ja Tallinnas. Kangad ostame Itaaliast, Leedust, Türgist ja Araabia Ühendemiraatidest.
ssb.ee
OÜ Ex Solveig põhitegevus on kangaste ja muude õmblustoodete müük Tartus ja Tallinnas. Kangad ostame Itaaliast, Leedust, Türgist ja Araabia Ühendemiraatidest. Vähenenud on Türgi ja Ühendemiraatidest ost ja suurenenud kauba ost Itaaliast ja Leedust. Ettevõtte töötajate arv on stabiilne ja ei näe ette ka suurenemist. 2023a jätkub tegevus samades müügikohtades ja samadel tegevusaladel. Ei ole ette näha suuremaid investeeringuid. Ettevõtte tegevus ei avalda negatiivset mõju keskkonnale. Juhatuse hinnangul on ettevõte jätkuvalt tegutsev.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.