Rohkema info nägemiseks:

Hannes Kunart

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

TALLINNA JU-JUTSU KLUBI MTÜ tegevusaruanne 2022

Tallinna Ju-Jutsu klubi korraldab ju-jutsu treeninguid ning treeninglaagreid. 2022.a aastal jätkati tavaparast tegevust. Korraldati laagreid ning osaleti võistlustel. Tegev- ja kõrgemale juhtkonnale tasu makstud ei ole ja soodustusi antud ei ole. Töötasu ei makstud.Treeninguid viisid läbi vabatahtlikud ju -jutsu ja kick-boxi huvilised. Osteti sisse ka treeneri teenust.

Dropdown

kõik artiklid

HEKUN EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Hekun Ehitus OÜ põhitegevusena osutab ettevõte transporditeenust. Klientideks on enamjaolt Eesti Vabariigi juriidilised isikud. Juhatuse liikmele juhatuse liik
ssb.ee
Hekun Ehitus OÜ põhitegevusena osutab ettevõte transporditeenust. Klientideks on enamjaolt Eesti Vabariigi juriidilised isikud. Juhatuse liikmele juhatuse liikme tasu makstud ei ole, olulisi soodustusi antud ei ole, samuti puuduvad juhatuse liikmega seotud potentsiaalsed kohustused. 2022. soetati transpordivahend, samuti ei ole teostatud olulisi uurimis- ja arenguväljaminekuid. 2023. aastal ei ole taolisi kulutusi samuti ette näha.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.