Rohkema info nägemiseks:

Jaak Mullo

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
transpordi- ja kullerteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

RISTI JAHIMEESTE SELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Tegevuse eesmärk on jahinduse pidamine Palivere piirkonnas. MTÜ tööd korraldab 3 liikmeline juhatus. Liikmete arv majandusaasta lõpuga on 3.

Dropdown

kõik artiklid

VARIKU JAHISELTS OÜ tegevusaruanne 2022

Tegevuse eesmärk on jahinduse korraldamine Nõva piirkonnas. OÜ tööd korraldab 6 liikmeline juhatus. Majandusaastal palgalisi töötajaid ei olnud, juhatuse liikme
ssb.ee
Tegevuse eesmärk on jahinduse korraldamine Nõva piirkonnas. OÜ tööd korraldab 6 liikmeline juhatus. Majandusaastal palgalisi töötajaid ei olnud, juhatuse liikmed tasu ei saanud. Tuleviku suundadest rääkides on plaanis tihendada koostööd jahipiirkonnas asuvate maaomanikega, kelle maadel peame hoidma ära ulukikahjustusi. Samuti Riigimetsa Majandamise Keskusega, kes on meie suurim maaomanik. Viimasega koostöös planeerime rajada mitmeid nn puhkepaikasid riigimetsas liikujaile (seenelised, marjulised jt).

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.