Rohkema info nägemiseks:

Kristel Ulla

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

DAHLEN OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus 2022.aastal jätkas Dahlen OÜ senist tegevust: osteti, müüdi ja renditi sõiduvahendeid, pakuti raamatupidamisteenust ning mitmeid erinevaid turundusteenuseid ja reklaami vahendamise teenuseid. Teeniti intressitulu välja antud finantsinvesteeringutelt. Tulud, kulud ja kasum Ettevõtte müügitulu oli 202.966 eurot. Personal Ettevõtte juhatuses on üks liige. Juhatuse liikmele maksti töötasu 10.200 eurot. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks Ettevõtte eesmärgiks järgmisel majandusaastal on jätkata samal tegevusliinil.

Dropdown

kõik artiklid

PANAMERAX OÜ tegevusaruanne 2022

2022.aastal jätkas Panamerax OÜ kinnisvaraalast tegevust üürides välja äriruume. Ettevõtte kasum 2022.aastal oli 44.269 eurot. Juhatuse liikmele töötasu ei ma
ssb.ee
2022.aastal jätkas Panamerax OÜ kinnisvaraalast tegevust üürides välja äriruume. Ettevõtte kasum 2022.aastal oli 44.269 eurot. Juhatuse liikmele töötasu ei makstud. 2023.aastal plaanitakse ettevõttele kuuluvate rendipindade üürimisega jätkata. Soodsa turuolukorra olemasolul kaalutakse kinnisvaraportfelli suurendamist soetades eluruumid eesmärgiga need välja üürida.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.