Rohkema info nägemiseks:

Ingrid Siimann

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

INGEORGIA OÜ tegevusaruanne 2022

InGeorgia OÜ alustas tegevust jaanuaris 2022. Tegevuse startimine oli häiritud koroona viiruse tõttu. Samuti oli tegevus häiritud Ukrainas käimas oleva sõjategevuse tõttu. 2023. aasta on soov tegevust efektiivsemaks muuta.

Dropdown

kõik artiklid

HANSE CONSULTING OÜ tegevusaruanne 2022

Hanse Consulting OÜ, kuni 2021 lõpuni ärinimi Inten Consulting OÜ, jätkas 2022 aastal põhitegevusalaga. Põhitegevuseks on ettevõtete ja eraisikute ärialane kons
ssb.ee
Hanse Consulting OÜ, kuni 2021 lõpuni ärinimi Inten Consulting OÜ, jätkas 2022 aastal põhitegevusalaga. Põhitegevuseks on ettevõtete ja eraisikute ärialane konsulteerimine. 2019 neljandas kvartalis sõlmiti ettevõtte poolt pikaajaline koostööleping Osaühinguga Biston. Bistoni konsulteerimiseks asus tööle 1 töötaja. 2023 jätkab Biston OÜ konsulteerimist ja ärialast nõustamist hulgimüügi ja toodete valdkonnas. Vähesel määral lisandunud õigusalane konsultatsioon.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.