Rohkema info nägemiseks:

Andrus Eensoo

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

ESSEN KAPITAL OÜ tegevusaruanne 2022

Essen Kapital OÜ põhitegevuseks 2022 aastal oli kinnisvara haldamine ja tegevuse laiendamine finantsvaldkonnas. Ettevõte otsib jätkuvalt võimalusi suurendada käivet juba toimivates suundades. Järgneval majandusaastal on plaanis kindlasti investeerida kinnisvarasse ja seeläbi suurendada käivet. Töötajaid 2022 aastal ei olnud. Juhatuse liikmele tasusid makstud ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

HANSA HAKE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Hansa Hake asutati 2003.a., tegevust alustati 2004.a. Põhitegevuseks 2022 aastal oli hakkepuidu tootmine Türi,, Viljandi tänaval asuvates tootmishoonetes.
ssb.ee
OÜ Hansa Hake asutati 2003.a., tegevust alustati 2004.a. Põhitegevuseks 2022 aastal oli hakkepuidu tootmine Türi,, Viljandi tänaval asuvates tootmishoonetes. Ettevõtte klientideks on Soomes hulgifirmad ja kalatöötlemisettevõtted. Samas otsib ettevõte võimalusi turustada oma tooteid ka mujal Euroopa Liidu riikides. Käibe kasvu pidurdab vananenud tootmisseadmed, mille tootmismaht on piiratud. Järgneval majandusaastal on plaanis kindlasti investeerida tootmisseadmetesse ja seeläbi suurendada tootmist ja laiendada müüki teistesse Euroopa Liidu riikidesse. Samuti leida uusi kliente Eestis ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.