Rohkema info nägemiseks:

Kaido Sõmer

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus- ja kinnisvarateenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

POWER TEAM OÜ tegevusaruanne 2022

Power Team tegutses 2022 aastal oma põhitegevuse raames, üürides välja endale kuuluvaid äripindasid. Lisaks olemasolevale soetati juurde mõned kinnisvaraobjektid äritegevuse laiendamiseks. 2023 plaanime jätkata majandustegevust oma tegevusalal, investeerides uutesse üürikinnisvara objektidesse.

Dropdown

kõik artiklid

METROHOUSE OÜ tegevusaruanne 2022

Metrohouse OÜ on 2014.aastal loodud ettevõte, mille põhitegevuseks on juhtimisteenused, investeeringute haldamine, investeerimine ettevõtetesse, kinnisvara aren
ssb.ee
Metrohouse OÜ on 2014.aastal loodud ettevõte, mille põhitegevuseks on juhtimisteenused, investeeringute haldamine, investeerimine ettevõtetesse, kinnisvara arendamine, rentimine ja haldamine. Aruandeaastal oli 2 töötajat ning 1 juhatuse liige, kellele maksti tasu. 2022. aastal korrastasime Tartu mnt 74 ja Jõelähtme üüripindasid. Jätkasime Jõelähtmel ja Ihasalu külaliskorterites majutusteenusega. Jätkame uute investeeringute otsinguid kinnisvarasse, ettevõtetesse ja äriprojektidesse.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.