Rohkema info nägemiseks:

Toomas Tava

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Vaba aeg, puhkus ja meelelahutus

MTF OÜ tegevusaruanne 2022

MTF OÜ põhitegevus on äri- ja juhtimisalane nõustamine. Aruandeaastal õnnestus tõsta käive rekordilisele tasemele, kahjuks aga kasv tekitas kulusid, mis vähendas ettevõtte kasumlikkust. Oleme tuleviku suhtes väga optimistlikud ja lähiaastatel plaanime nii käibe kui kasumi kasvu ning kliendibaasi suurendamist. Lisaks oma põhitegevusele, plaanime järgmisel aastatel hakata tegelema ka korterite lühiajalise rendi teenusega. 2022. aastal töötasu makstud ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

SAKU LIONS KLUBI MTÜ tegevusaruanne 2022

Saku Lions Klubi on heategevusühing, mis asutati 1991 aastal. Klubi eesmärkideks on: ❖ Luua ja arendada vastastikust arusaamist inimeste vahel kogu maailmas.
ssb.ee
Saku Lions Klubi on heategevusühing, mis asutati 1991 aastal. Klubi eesmärkideks on: ❖ Luua ja arendada vastastikust arusaamist inimeste vahel kogu maailmas. ❖ Aidata kaasa heale valitsemisele ja kodanikuõiguste tagamise põhimõtetele. ❖ Tunda aktiivset huvi riigi kodanike, kultuuri, sotsiaalsfääri ja moraali vastu. ❖ Liita inimesi ja klubisid sõpruse ja üksteisemõistmise vaimus. ❖ Luua võimalus keskusteluks kõigis avalikkust huvitavates asjades, laskumata poleemikasse poliitilistel ega usulistel teemadel. ❖ Ergutada tegutsemishimulisi inimesi tööle ühiskonna hüvanguks ilma majandusliku

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.