Rohkema info nägemiseks:

Heiki Laiverik

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

VEEJAAM OÜ tegevusaruanne 2022

AS Veejaam on loodud 2000.aastal ning põhineb 100% Eesti kapitalil. Ettevõtte põhitegevusalaks on elektrienergia tootmine hüdroenergiast ning toodetud energia müük. Alates 2016 aastast töötab hüdroelektrijaamas sünkroongeneraatoriga turbiin, mis võimaldab elektrienergia tootmist sõltuvalt jõe vooluhulgast ilma paisjärves veetaset muutmata. 2016 aastal esitas AS Veejaam kohtule kaebuse AS Elering vastu taastuvenergia toetuse väljamõistmiseks. 2022 aastal kohtulahendini ei ole jõutud. Aastal 2022 toodeti elektrienergiat ca 0,64 miljonit kWh ning 2021 aastal ca 0,66 miljonit kWh. Hüdroenergia

Dropdown

kõik artiklid

3DHANSA OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing 3dHansa kuulub AS Maru kontserni. Osaühingu põhitegevusalaks on elamuehitus ja korterite müük. Osaühingu tegevust iseloomustavad järgmised suhtarvud:
ssb.ee
Osaühing 3dHansa kuulub AS Maru kontserni. Osaühingu põhitegevusalaks on elamuehitus ja korterite müük. Osaühingu tegevust iseloomustavad järgmised suhtarvud: 2022 2021 Koguvara rentaablus -0,1% 0,6% ROA (varade tootlus) 1,1% 1,7% Omakapitali määr 99,4% 99,6% Suhtarvude arvutamisel kasutatakse järgmisi valemeid: Koguvara rentaablus = ärikasum/kogu vara ROA = puhaskasum/varad Omakapitali määr = omakapital/bilansimaht Tegev- ja kõrgemale juhtkonnale tasusid ja muid olulisi soodustusi ei ole arvestatud ega makstud. Osaühingul ei ole töötajaid ning 2022 aastal puudusid ka tööjõukulud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.