Rohkema info nägemiseks:

Jaak Lokk

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
õigus- ja konsultatsiooniteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

REGINVEST OÜ tegevusaruanne 2022

Aruandeperioodil pole toimunud olulisi sündmusi, mis oluliselt võiksid mõjutada järgmiste majandusaastate töötulemusi. Juhatus koosneb kahest liikmest. Juhtorgani liikmetele tasu ei makstud. Töötajaid aruandeperiooodil ei olnud. Soodustusi ei antud, garantiisid ja potentsiaalseid kohustusi tegevjuhtkonna liikmetele ei olnud. Reginvest OÜ ei ole omandanud ega tagatiseks võtnud oma osakuid ega muid aktsiad ja osakuid.

Dropdown

kõik artiklid

KILK OÜ tegevusaruanne 2022

Tegevusaruandes antakse ülevaade raamatupidamiskohuslase tegevusest ja asjaoludest, millel on määrav tähtsus raamatupidamiskohuslase finantsseisundi ja majandus
ssb.ee
Tegevusaruandes antakse ülevaade raamatupidamiskohuslase tegevusest ja asjaoludest, millel on määrav tähtsus raamatupidamiskohuslase finantsseisundi ja majandustegevuse hindamisel, olulistest sündmustest majandusaastal ja eeldatavatest arengusuundadest järgmisel majandusaastal. 2022.a. on jätkunud senised tegevused. Juhatuse liikmetele tasu ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.