Rohkema info nägemiseks:

Marko Pettai

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
atv, atv-d, Mootorrataste remont ja hooldus

EAST HIGHWAY OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing East Highway põhitegevusalaks on mootorataste osade jaemüük. Aastal 2022 oli põhitegevustegevus ja mootorrataste hooldus ning remont tunduvalt raskem müüa, kuna valdavalt on klientideks eraisikud, kellele inflatsioon avaldas tugevat mõju . Juhatuse liikmeks oleku eest maksti tasu 7 500 EUR ja muid soodustusi ei makstud. Aastal 2015 sai valmis e-pood, mis suurendas 2020 ja 2021 covid perioodil oluliselt ettevõtte müügikäivet, kuid 2022 majandusaastale enam positiivset mõju ei olnud.

Dropdown

kõik artiklid

MOTO NOSTALGIA MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Moto Nostalgia alustas oma tegevust 2015.aastal. 2022.aastal korraldati meelelahutuslik pereüritus Pärnumaal Audru ringrajal.
ssb.ee
MTÜ Moto Nostalgia alustas oma tegevust 2015.aastal. 2022.aastal korraldati meelelahutuslik pereüritus Pärnumaal Audru ringrajal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.