Rohkema info nägemiseks:

Alari Rahumägi

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
transpordi- ja kullerteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

R-AUTOVEOD OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ R - Autoveod tegeleb veoteenuste osutamisega suunal Eesti - Soome . 2022.a. jätkus traditsiooniline äritegevus. Vedusid teeme 2 veoauto ja 1 kaubikuga Meil on kindel kliendibaas, samuti teeme koostööd mitme ekspedeerimisfirmaga. . Töötajate arv on 3, tegevjuhtkonnale tasu makstud ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

KRISTIINE JALGPALLIKLUBI MTÜ tegevusaruanne 2022

Kristiine Jalgpalliklubi on mittetulundusühinguna tegutsev vabatahtlik ühendus, mille põhitegevus on suunatud jalgpalli edendamisele, ühendades jalgpalli vastu
ssb.ee
Kristiine Jalgpalliklubi on mittetulundusühinguna tegutsev vabatahtlik ühendus, mille põhitegevus on suunatud jalgpalli edendamisele, ühendades jalgpalli vastu huvi tundvaid ja seda arendada soovivaid isikuid. Klubi eesmärk on klubi liikmete omavaheliste sõprussidemete hoidmine ja tugevdamine, sportimiseks ja vaba aja veetmiseks soodsate tingimuste loomine ning sportlike tulemusteni jõudmine. Klubi alustas tegevust 1999. aastal ning on sellest ajast alates osalenud oma meeskonnaga Eesti meistrivõistlustel. Klubi jätkab oma tegevust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.