Rohkema info nägemiseks:

Kadri Kroon

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

KALURIKUUR OÜ tegevusaruanne 2022

Kalurikuur OU on asutatud 19.02.2018. Pohitegevuseks oli esimestel tegevusaastatel hooajaline toitlustamine ja jookide pakkumine, kuid 2020. aastal oli COVID-epideemia tottu vaja umberorienteeruda kvaliteetveinide pakkumisele eraklientidele koduseks tarbimiseks. 2021. aastal lisandusid tegevuste hulka erinevad toidu ja veiniga seotud sisutootmisteenused ja teised konsultatsiooniteenused. Majandusaasta loppes vaikse kasumiga.

Dropdown

kõik artiklid

ANGERJAARMASTAJAD OÜ tegevusaruanne 2022

OU Angerjaarmastajad pohitegevuseks oli esialgselt majutusteenuste pakkumine Koguva sadamas Muhu vallas, kuid seoses COVID-19 epideemiaga sai see tegevus otsa.
ssb.ee
OU Angerjaarmastajad pohitegevuseks oli esialgselt majutusteenuste pakkumine Koguva sadamas Muhu vallas, kuid seoses COVID-19 epideemiaga sai see tegevus otsa. Eesmargiks on kunagi tulevikus jatkata samas tegevusvaldkonnas aga uues asukohas. Majandusaasta loppes siiski vaikese kasumiga tanu konsultatsiooniteenuste pakkumisele majutusteenuste arendamise valdkonnas.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.