Rohkema info nägemiseks:

Külli Niinoja

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
firmade likvideerimine, firmade ost, firmade asutamine, Valmisfirmad, õigus- ja konsultatsiooniteenused

RNA PROJEKT OÜ tegevusaruanne 2022

RNA Projekt OÜ on 2004 aastal asutatud ettevõte, mille põhitegevusalaks oli kinnisvara arendus ja haldamine. Majandustegevusest Aruandeaastal soetati korter koos panipaiga ja garaažikohaga. Eesmärgid ja hinnangud Esialgu oma tegevuses ettevõtte muutusi ei planeeri. Vaatamata raskele olukorrale majanduses on ettevõtte juhtkond kindel tegevuse jätkuvuses.

Dropdown

kõik artiklid

TORI VALD, SINDI LINN, RAUDTEE TN 20 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Tori vald, Sindi linn, Raudtee tn 20 tegevuse eesmärgiks on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majanda
ssb.ee
Korteriühistu Tori vald, Sindi linn, Raudtee tn 20 tegevuse eesmärgiks on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Korteriühistut juhib ja esindab juhatus. Ühistul ei ole tähtaja ületanud võlgnevusi teenuste eest.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.