Rohkema info nägemiseks:

Tarmo Tael

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
põllumajandustootjad, toiduainetetööstus, kaubandus ja teenused

PERFECT PLANT OÜ tegevusaruanne 2022

Perfect Plant OÜ peamisteks tegevusaladeks on tööstusliku kanepi ja tema produktide kasvatamine, töötlemine, ost-müük, eksport-import. Ettevõtte juhatus koosneb kahest liikmest. Ühele juhatuse liikmele arvestati töötasudena 8453 eurot. 2022. aasta müügitulu oli 192 035 eurot ning kasum 4535 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

OYE HOLDINGS OÜ tegevusaruanne 2022

OYE Holdings OÜ peamisteks tegevusalaks on varade haldus, ühtlasi ka uute ärisuundade leidmine ja nendesse investeerimine, investeeringu leidmine ja/või selle m
ssb.ee
OYE Holdings OÜ peamisteks tegevusalaks on varade haldus, ühtlasi ka uute ärisuundade leidmine ja nendesse investeerimine, investeeringu leidmine ja/või selle majandamine. 2022. aastal OYE Holdings OÜ uusi investeeringuid ei tehtud ja fokusseriti olemasolevatele. Samuti vahendati vähesel määral disaini ja programeerimise teenuseid. 2023. aastal jätkatakse investeeringute haldusega ning uute aärisuundade arendamist.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.