Rohkema info nägemiseks:

Siim Hinsberg

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kaubandus, puhkus ja meelelahutus

BEER&DRINK OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus. Osaühing Beer&Drink on asutatud 2014 aastal . Osaühing tegeleb hooajaliselt suvekuudel toitlustamise ja alkohoolsete jookide müügiga rendipinnal. Samal ajal on osaühingu tegevus suunatud ka müügi- ja konsultatsiooniteenuse pakkumisele ning ürituste korraldamisele. Tulud , kulud, kasum. 2022. aastal oli osaühingu müügitulu 84770 eurot .Kasumiks kujunes 14883 eurot. Personal. 2022. aastal töötas osaühingus hooajal , suvekuudel , VÕS lepinguga 4 töötajat. Tasu töötatud aja eest oli 3359 eurot , sotsiaalmakse tasuti 1135 eurot. Juhatuse liikmele tasu makstud ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

AEDNIKU PUBI OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Aednik Pubi asutati 2011 aastal. Ettevõtte põhitegevuseks oli majandusaastal toitlustamine. Ettevõte rendib ruume Pärnu linnas, milles tegutseb pubi “C
ssb.ee
Osaühing Aednik Pubi asutati 2011 aastal. Ettevõtte põhitegevuseks oli majandusaastal toitlustamine. Ettevõte rendib ruume Pärnu linnas, milles tegutseb pubi “C.F. Hahn”. Arengu- ja uurimisväljaminekuid ettevõtte arengukava kohaselt lõppenud majandusaastal ei tehtud ning ei planeerita olulises osas teha ka järgmisel majandusaastal. Osaühing ''Aedniku Pubi'' põhieesmärgiks järgmisel aastal on ettevõtte põhitegevuse säilitamine.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.