Rohkema info nägemiseks:

Tarmo Laanetu

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
õigus- ja konsultatsiooniteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

IMMOBILIARE OÜ tegevusaruanne 2022

Immobiliare OÜ on holdingettevõte, omades osalusi äriühingutes, mille majandustegevuseks on ärikinnisvara omandamine, arendus, välja üürimine. Ettevõtte laenukohustused on eurodes ja sellest tulenevalt võib hinnata ettevõtte valuutaturgudest tingitud finantsriski madalaks. Ettevõtte finantsrisk on juhtkonna hinnangul aruande koostamise ajal mõõdukas. Ettevõtte majandustegevust ei mõjuta hooajalisus ega majandustegevuse tsüklilisus. Samuti ei kaasne ettevõtte tegevusega olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid. Ettevõte teenis aruandeaastal müügitulu suuruses 58 tuhat (2021: 57 tuhat)

Dropdown

kõik artiklid

CRANFELD MEDICAL CITY OÜ tegevusaruanne 2022

Töökoja Linnak OÜ on asutatud 04.06.2021 eesmärgiga investeerida ärikinnisvarasse. 2021. aastal omandas ettevõte Tallinnas, Töökoja 1 ja Töökoja 9 asuvad kinni
ssb.ee
Töökoja Linnak OÜ on asutatud 04.06.2021 eesmärgiga investeerida ärikinnisvarasse. 2021. aastal omandas ettevõte Tallinnas, Töökoja 1 ja Töökoja 9 asuvad kinnisasjad ning kinnisasjadele juurdepääsu võimaldava Töökoja tänava mõttelise osa jagunemistehingu alusel. Töökoja 1 asuv büroohoone on kavas lammutada ja alustada ehitustöödega multifunktsionaalse meditsiiniotstarbelise hoone püstitamiseks. Ehitusluba on plaanis saada 2023. aasta jooksul. Töökoja 9 kinnistule on planeeritud parkimishoone, millele saime ehitusloa aruandeaastal. Hoonete valmimine on planeeritud 2027. aastasse. 2022.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.