Rohkema info nägemiseks:

Toomas Ziljov

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
pesumajad, üld- ja koduteenused

JÕHVI PESUMAJA OÜ tegevusaruanne 2022

2022 aastal OÜ Jõhvi Pesumaja põhitegevusala on pesupesemise teenuse haiglatele,hotellidele ja firmadele . 2022 aastal osteti uued seadmed kuivmasinad , pesumasinad ja transpordivahendid. Firmas töötab keskmiselt 32 inimest. 2022 a. juhatuse liikmetele liikmetasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

PESULUX OÜ tegevusaruanne 2022

2022.a.OÜ Pesulux põhitegevus seisnes pesupesemise teenuse osutamises haiglatele, hotellidele ja tööstusettevõtetele. Lisaks sellele jätkasime ka joogivee müüki
ssb.ee
2022.a.OÜ Pesulux põhitegevus seisnes pesupesemise teenuse osutamises haiglatele, hotellidele ja tööstusettevõtetele. Lisaks sellele jätkasime ka joogivee müüki asutustele ja elanikkonnale. Soetasime uusi seadmeid . 2022. aastal jätkus uue pesumaja ehitus. Töötab firmas aastaringselt 22 töötajat. 2022 a.juhatuse liikmetele liikmetasu ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.