Rohkema info nägemiseks:

Riina Lääne

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Perearstid, Ambulatoorne ravi, Arstide kojukutsed, Lastearstid

KOERU ARSTIKESKUS OÜ tegevusaruanne 2022

Tegeletakse perearstialaste ja üldarstiabialaste meditsiiniteenuste osutamise ja õendusega. 2022.a. kulges majandustegevuses kavandatud prognoosi kohaselt. Raamatupidamises kasutatakse raamatupidamisfirma OÜ Kreedo teenust. Osaühing « Koeru Arstikeskus » juhataja on Riina Lääne. Koeru Arstikeskus OÜ on jätkuvalt tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

JÄRVAMAA PEREARSTIDE SELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Järvamaa Perearstide Selts põhitegevuseks on seltsi liikmete töö toetamine. 2022.a. korraldasime seltsi liikmetele ühise väljundi infokataloogis. Mittetul
ssb.ee
MTÜ Järvamaa Perearstide Selts põhitegevuseks on seltsi liikmete töö toetamine. 2022.a. korraldasime seltsi liikmetele ühise väljundi infokataloogis. Mittetulundusühingul palgalisi töötajaid ei ole. Raamatupidamisega tegeleb üks juhatuse liikmetest. Juhatuse liikmetele töötasusid ega mingeid hüvitisi makstud ei ole.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.