Rohkema info nägemiseks:

Meelis Tint

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

LIISBET BETOON OÜ tegevusaruanne 2022

Liisbet Betoon OÜ tegeleb betoontoodete valmistamisega. Betoonvalmistoodete valmistamise lepingud liikusid üle Liisbet Invest OÜ-st. 2021 aasta lõpuks Täiemahulist tegevust alustas ettevõte 2022 aasta 01. jaanuarist. 2022. aastal oli põhirõhk suunatud turbulentsete aegadega toimetulekule ning tellimuste mahu säiltamisele. Ettevõte saavutas müügituluks 3,72 miljonit eurot. Aruandeaastal puhas investeering 51,3 tuhat eurot,.Tegeleti tootmise arendamisega ning arendusprojektide ettevalmistamisega. 2022. aastal arvestatavaid arengu- ja uurimistöö kulusid ei olnud, valdkonnaga tegeleti põhitöö

Dropdown

kõik artiklid

MEKRIT OÜ tegevusaruanne 2022

2022 aastal toimus tavapärane majandustegevus - osutati konsultatsiooni- ja juhtimisteenuseid ning arendati kinnisvaraprojekte.
ssb.ee
2022 aastal toimus tavapärane majandustegevus - osutati konsultatsiooni- ja juhtimisteenuseid ning arendati kinnisvaraprojekte.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.